A John&John preparem els nostres estudiants per els exàmens tant de Trinity com de Cambridge, i de tots els nivells, tant el PET o el First Certificate com l’Advanced i el Proficiency.

 

En el cas de que comptem amb un mínim de quatre candidats per exàmen, hi ha la possibilitat de examinar-se al mateix centre mitjançant la col·laboració amb el Centre d’Exàmens Girona, a càrrec de C. Manel Bonmati.

 

Durant el mes de juliol, realitzem un curs intensiu per preparar els alumnes pel First Certificate amb l’objectiu d’examinar-se a finals de mes.

 

Pel que fa als estudiants més joves, personalment recomanem els exàmens del Trinity.

 

El Trinity s’estructura en dotze nivells d’acord amb el CEFR (Marc Comú Europeu) els quals varien des de Basic a l’Advanced.

 

Els exàmens, completament orals, són puntuats per l’examinador depenent del nivell d’angles expressat. Aquesta tipologia d’avaluació aporta confiança a l’estudiant a l’hora de desenvolupar-se en una altra llengua.

 

Pel que fa al currículum, el Trinity realment demostra un nivell de parla, a diferència de Cambridge el qual prioritza altres aspectes com ara la lectura o escriptura. Totes dues titulacions són vàlides, s’ha de considerar quin convé a cada persona.

Es preparen als estudiants per a dos tipus d’exàmens. Cambridge Exams i Trinity Exams.

Preparem als estudiants pel PET, First Certificate, Advanced and Proficiency.

Amb quatre candidats per examen podem oferir el servei d’exàmens a l’Acadèmia John and John English School en col·laboració amb el centre d’exàmens de Girona, – Exàmens Girona – C. Manel Bonmatí.

 

Al juliol oferim intensius de First Certificate que culminen en l’examen al final de mes.

 

John i John oferim una selecció d’exàmens en què preparem als alumnes per obtenir títols que tenen gran valor.

L’examen famós del First Certificate que fa falta per tenir una carrera universitària és un examen bàsic en la nostra acadèmia.

La preparació s’inicia aviat i els alumnes de 4º ESO comencen a estudiar per aquest examen. Els alumnes de Batxillerat tindran la seva corresponent preparació per tal de poder-se presentar a l’examen abans d’entrar a la universitat.

Els alumnes més grans es prepararan per a treure’s el títol quan les sembli oportú.

Una vegada tenen el First Certificate comencem a estudiar per l’examen d’Advanced per tal de poder tenir una avantatge en el món laboral i per tenir un Anglès fluid i de nivell alt.

 

 

Pels estudiants més joves preferim els exàmens Trinity.

Els exàmens Trinity agrupen 12 nivells des de Basic fins a Avançat. Són exàmens completament orals i cada estudiant s’examina de manera individual amb un examinador. El resultat està basat en el nivell d’anglès del candidat.

Trinity dóna als estudiants confiança en l’anglès parlat i posa a prova la feina que fem aquí.

A més a més en el Currículum, a l’hora de buscar feina l’estudiant pot demostrar que realment parla anglès i que no només està capacitat per a llegir i escriure. Una desavantatge dels exàmens de Cambridge però un avantatge pels de Trinity

First Certificate

A B2 First qualification proves you have the language skills to live and work independently in an English-speaking country or study on courses taught in English. This exam is the logical step in your language learning journey between B1 Preliminary and C1 Advanced.